Post by emovevitab on Feb 20, 2022 8:13:53 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ MouseBot ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ MouseBot IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ fırıldaqçılar generator tokenləri ▞▞▞
▞▞▞ MouseBot 2022 version ▞▞▞
Pop Warner qardaşları səhər 🌄
Bu yaxşıdır
Bu gözəl oyundur, lakin televizorlar üçün çox çətindir, əgər hər dəfə ölürsənsə, oyunu sıfırlamalısan. Hər beş dəqiqədə bir şans qazanırsınız, lakin səviyyələr çox çətindir 😔 siz həmçinin 5 dəqiqə ərzində enerji nişanı və pendiri 🧀 enerji tokenlərinə çevirmək şansı verməlisiniz.
Döymək çox çətindir və çox pisdir
ah, o şirin "yenidən oynayana qədər gözləyin" ..
Bəyəndim😳
Onu açanda işləmir, oyun xarab oldu
Gözəl oyun.
😧😦😫😩😔😐🥺🥺🥺🥺🥺 Kədərli oldum kədərləndim
Əsl oyun belə olar
Problemi həll etsəniz, beş ulduz verəcəm
Bu, ən çətin oyundur!😊
العبه جلطه و عبيه
Gözəl oyun, amma bir problem var ki, enerji onu heç vaxt bitirmir, amma bu, qardaşım, idarəetməni işıqlandırmalısan, çünki bəzən tullanmalı olanda sağa və ya sola dönmə oxunu sıxıram, ona görə də onlara toxunmazdan əvvəl idarəetmə vasitələrinin parıldamasını təmin edin. və oyun super duper gözəldir
Çox pis oyun
Bu oyun həqiqətən əyləncəlidir! Oyun əyləncəlidir və hər şeydir.. Amma bəzən ekranım qara olur və sonra donur, telefonumu yenidən başlatmağa məcbur edir. Zəhmət olmasa bu səhvi düzəldin
👌🏼👌🏼👌🏼👌🏼👌🏼⚡⚡⚡⚡⚡
MouseBot მძაფრსიუჟეტიანი mis
Mən oyunu sevirəm çox gözəl bubi tələləri və siçan düymələri bombalara çatanda montaj lövhəsinə çevrilir mən hər şeyi sevirəm ümid edirəm mənə kömək edə bilərsən sənə uğurlar arzulayıram sənin haqqında hər şeyi sevirəm yaratdın hər şeyi quraşdırdın uğurlar
Çox pis idarəetmə və oyun da ən pisdir
Gözəl oyundur
Mousebot ilə idarəedicim işləyir!!
MouseBot 액션 bnpe
Worms Zone .io - Hungry Snake ઍક્શન svbg
Bu oyun ən yaxşı oyundur, qrafikası yaxşıdır, mən siçan bot 2 istəyirəm
Mən bu oyunu çox sevirəm, zəhmət olmasa multiplayer və sandbox rejimi əlavə edə bilərsiniz
Birincisi, reklamlar çox nadir hallarda çıxır, bu əladır, 2 oyunu sevirəm, onun yaxşı hekayəsi və gözəl səviyyələri var, 3, bu oyunda canlılar var, onlardan qurtarsanız, bu gücdən istifadə edirsiniz Hər səviyyəni əldə etdiyiniz əlamətlər ki, davam edə biləsiniz, son şey budur ki, siz siçanı fərdiləşdirdiyiniz zaman pendir əldə etmək çox asandır, o, sizə 50 səviyyəni verir, (bu, çoxlu pendirdir) və çox asanlıqla uyğunlaşa bilər, mənim xəyalımı 7-ci səviyyəyə uyğunlaşdırdım, onların da çoxlu səviyyələri var, əyləncəli.
Super oyundur
Bca
Möhtəşəm!!! Amma lütfən, bütün səviyyələri təmizlədiyim daha çox səviyyə əlavə edin və indiyə qədər 3 dəfə sıfırlayın
Zəhmət olmasa dalğaları götürmək üçün çox çətindir
onu sevirəm, bu, siçan botunda cheeze ilə dəri əldə edə biləcəyiniz qarşısını alan bir oyundur
çox yaxşı təcrübə idi
MouseBot Екшън orcx
Mən bu oyuna nifrət edirəm sadəcə zarafat edirəm onu sevirəm heyrətamizdir, baxmayaraq ki, hələ də oyunu oynamamışam, hələ bu oyun haqqında heç nə bilmirəm☺😈😀😈 😈 😀😊😃😥😠😲😧😧😥😰😴 😡😤
Bir ulduz yox
Bu kiçik nasazlığa görə çətindir, çünki mən tullananda sola hərəkət etmək istəyirəm, amma sadəcə sola dönə bilmirəm və sonra yenə də Siçan tələsinə düşürəm və ya hələ də Əzmə çəkicinə və hətta üyüdənin içinə mişarın içinə düşürəm. bunu bir az daha asan edin, bəlkə mən bunu oyunda daha da edə bilərəm
Yaxşı oyun deyil, səviyyələr çox çətindir
maraqlıdı və əyləncəlidi
Yalnız yaxşı
Qrafika pisdir və bu nasazlığı düzəldin, burada bir şeyin yaxınlığında olsanız, hətta atlaya bilərsiniz
Daha çox səviyyə yaradın
Mən bu oyunu sevirdim və cəmi 1 yaşım var idi, indi bilirəm ki, 8 yaşım var, düzdü, hələ də onu sevirəm, mən lap topundayam və indiyə qədər ən yaxşı oyun olanda televizorda idim