(Android) Skin Editor 3D for Minecraft чіти необмежену кількість жетонів
Feb 20, 2022 8:16:59 GMT -5
Post by emovevitab on Feb 20, 2022 8:16:59 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Skin Editor 3D for Minecraft ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Skin Editor 3D for Minecraft IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ чіти необмежену кількість жетонів ▞▞▞
▞▞▞ Skin Editor 3D for Minecraft 2022 version ▞▞▞
Нормалюйнр
Це весело, але іноді це НЕ зберігає скін для minecraft, і якщо я спробую поставити його з галереї, він скаже, що це не скін для майнкрафт, і я зовсім не щасливий, я витрачаю 70 ХВИЛИН НА СТОРІВЛЕННЯ скіну, А ТЕПЕР НЕ МОЖУ ЙОГО ЗБЕРЕГТИ? Будь ласка, виправте помилку
Я не міг завантажити скін на майнкрафт або свою галерею. Я не дуже щасливий.
Мені дуже подобається додаток, він дуже хороший. Але є деякі збої. Як тільки ви нанесете достатньо матеріалу на зовнішній шар, шкіра не буде правильно зберігатися. Крім того, якщо ви помістили щось на зовнішній шар під головою, коли ви помістили це в minecraft, воно перевернеться і стане неправильним. Якщо це буде виправлено, 5 зірок.
Skin Editor 3D for Minecraft Tööriistad fyru
З усіх програм - на даний момент найзручніша. Простий інтерфейс, нічого зайвого. Загалом хороша програма
Скіні виходять жахливими, як персонаж надто повним і це виглядає жахливо (у плані скіна) І чому можна малювати тільки по стіву? Де Алекс 😠😡😠😡😠😠😠😠😠
Це дуже гарний додаток. Це дійсно може зробити більшість людей, які ним користуються, щасливими. Я зробив тут кілька досить крутих скінів, і його дуже легко використовувати чудовий додаток
Хуюня
красиві скіни дякую разрабам
Мені подобається ця програма, це буде чудово, якщо вона також для MCPE :-)
це було круто, функції були в порядку, але потім, коли він зберіг, вся моя важка робота пішла пуф :// я витратив так багато часу на редагування візерунка, і коли я використовую скін, виявляється, нічого не сталося з однією або двома сторонами, коли Я переконався, що все зробив правильно! видалено, яке розчарування.
Страшно. Додаток зависає через секунди після відкриття. Не можна використовувати до закриття.
Я щойно зрозумів, що у мене немає майнкрафту, але якщо там занадто багато реклами
Це погано щоразу, коли я завантажую або встановлюю скін, він завжди закінчується жахливо, наприклад, іноді не вистачає кількох пікселів і видаляє попередні пікселі, які існували до того, як я знову редагував, а також занадто багато реклами
Класно але добавте скін печерного челавєка
Я поставив цьому 2 зірки, тому що я створив скін, потім зберіг його, а потім перейшов до своєї гри Minecraft, і вона виглядала підключеною, але спочатку я нічого про це не подумав, але я натиснув на неї і сказав, клацніть один, і я зробив, і це показав свого персонажа напівголим і лисим, будь ласка, виправте це
Круть
Скін виходить кльово 5 зірок
Самі ігри, і Skin editor pro 3D for Minecraft (я б рекомендував зробити іншу і коротшу назву) і простий Skin editor pro for Minecraft дуже гарні, АЛЕ! В мене попереднього розу вибивало після заходу десь, двох розій. Розгляньте будьласка цю річ.
Я так довго працював над скінами, коли знову ввійшов у mcpe, я був у скіні Стіва з обмеженим використанням на моїй шкірі
Чому я не можу імпортувати в Minecraft? Щоразу, коли я це роблю, він просто не з’являтиметься в розділі «власний». Якби я знав, як би я оцінив це на 5 зірок
Дуже гарна програма👍
Якого біса Гігігігі азаза
Я намагався створити скін, але це змусило мене змінити інструмент, який я використовував, щоб зафарбувати іншу область, а також єдиною базою, яку він дає, є Стів. Якщо ви хочете однотонного кольору для волосся, сорочки, шкіри, штанів і взуття, я б рекомендував цю програму. Але я просто вважав, що ця програма дійсно дратує.
Це дуже складно, мені знадобилося 20 хвилин, щоб зробити погану шкіру
Гра дуже крута моя сестра дуже любить робити скіні і я теж дякую розробникам за таку гру
Це чудово і легко, тому що сітки шкіри відрізняються від Minecraft, тому, коли ви передаєте її в Minecraft, нижня частина рук, голови та ніг повернуті назад, тому піксель у передньому правому куті буде знаходитися у задньому лівому куті Minecraft, якщо Ви можете виправити це, я зміню свій відгук на 5 зірок. Дякую
Сдочодч
Skin Editor 3D for Minecraft Rīki occ
Це хороший додаток, але кожні 5 хвилин з’являється додавання, і це дуже дратує.
Це найкращий конструктор скінів, яким я коли-небудь користувався, він настільки простий у використанні та імпортуванні скінів, і я можу зберегти кілька скінів у своїй галереї та використовувати їх, коли захочу. Обов’язково зроблю скіни для своїх друзів!
Фу
У мене не отримується скачати програму 4 години програма крута але не скачуеться👎👎👎👎👎
Чому 1 із реклами вони мене бісять уберить пажадуста реклами
Skin Editor 3D for Minecraft Įrankiai oxaf
Скажу честно гра реально годная! Не все так добре на телефоні трохи неудобно створювати скіни, і є баги! А так гра годна
Skin Editor 3D for Minecraft Værktøjer bscu
Я не використовував його, тому я хотів би просто припинити використовувати Стіва знову ...... А як щодо Серіс, що спостерігає за кінцем
Гуд
Рисувати має на нормі
Sonic Dash 2: Sonic Boom आर्केड गेम qac
Це так круто, що у нього є каталог шкіри, ви можете редагувати скіни в каталозі, і ви можете створити свій власний скін піксель за пікселем. Це дуже весело, і я сподіваюся, що якщо ви завантажите його, ви отримаєте таке ж задоволення, як і я! Насолоджуйтесь програмою!
50 на 50
Фу даже обучения нету!