Post by emovevitab on Feb 20, 2022 8:38:26 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Roblox ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Roblox IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ fırıldaqçılar tokenləri artırır ▞▞▞
▞▞▞ Roblox 2022 version ▞▞▞
Mənim dərəcəsim aşağı və aşağı və aşağı enir...oyununuzda 277 kimi çoxlu səhvlər var, mən sadəcə dəli deyiləm, bu səhv 277 hər gün başıma gəlir... zəhmət olmasa, oyununuzu düzəldin və sizə qiymət verim daha yaxşısı, oyununuza nifrət etdiyim deyil, amma onu silməliyəm
Roblox சாகசம் ltqc
Sıçıx oyundu pox kimidi
Onlar elə bir şey yaratmalıdırlar ki, orada 12 yaşdan kiçik uşaqlar öz söhbətlərini aparmalı və ya cencord dedikləri hər şeyi etməli, yaşdan yuxarı uşaqlar isə danışmamalıdır. Çünki mən orada dostlarımla danışmağa çalışarkən deməli olduğum şeyləri əhatə edir və bu, bezdirici olur
большая книга roblox. как создавать свои миры и делать ...
Düzünü desəm, düşünürəm ki, biz sadəcə robux almaq məcburiyyətində qalmasaq, bunun üçün sorğular aparsaq, oyun daha yaxşı təcrübə olardı. İnsanlar hələ də robux üçün pul ödəyəcəkdilər, lakin bu ədalətsiz idi, çünki noobs sadəcə noobs idi. biz bloxburg, hər hansı digər oyun kimi əyləncəli oyunların heç birini oynaya bilmərik. Bunu oxuyun və ya yox, ancaq bu sadəcə bir təklifdir.
salam roblox Mən hər hansı bir oyuna qoşulmağa cəhd edərkən oyununuzla bağlı bəzi problemlərlə üzləşirəm ki, mən heç bir səbəb olmadan geri qalıram və məni əsas ekrana qaytarır, ikincisi isə başlanğıc təcrübəsinə qoşulmağa cəhd edəndə bəzən açılır və o qədər bezdirici olur ki, 1-2 vaxt tələb edir. bir səhvdirsə və ya sadəcə mənim telefonumdursa, mənə idk-yə qoşulmağa imkan verir, amma bəzi geriləmələri düzəltməyə çalışdım və bir qədər hamar, lakin yenə də əyləncəli və yaxşı oyun oynayıram
Çox nifrət etdiyim bir neçə səhv var, 1. Avatar redaktorunda nəsə təchiz edəndə o, getdi 2. Qrupa qoşulmaq istəyəndə o, digər hesabımda bəyənməyimə icazə vermir, 3. Wi-Fi ilə əlaqəni kəsdim. Hətta sınmamış kimi normal 4. Oyuna qoşula bilmirəm!.. Roblox tərtibatçıları xahiş edirəm bu səhvləri düzəltsin
Daxil ola bilmirik, çünki biz hər şeyi yaxşılaşdırırıq. İndi bir əsəbi uşaq var. Çox sağ ol. Bunu quraşdırmamış olsam da, indi 2 doğrulama kodu istəyir!
Təcrübəm qaydasındadır......Bir az bezdirici olan fırıldaqçılar və botlar var, lakin bundan başqa və məni sistemdən çıxaran nasazlıq həqiqətən gözəl oyun!!!3 ulduz
O heç bir anesi siknəim
MCBox — skins for minecraft मनोरंजन cio
Çox don6r poxdu
Mən hələ də oyunu sevirəm, amma oynadığım zaman nəsə səhv gedir. Necə ki, mən kral mirası oynadığım zaman ekranım bütün ekranı səhv salırdı və gördüyünüz hər şey rəng simvollarıdır və hamısı birdən dayanır və mən oyundayam və 2 saniyədən sonra avtomatik olaraq serverdən ayrıldım. Çox qorxuram ki, bu haker və ya başqa bir şey ola bilər, xahiş edirəm bunu düzəldə bilərsiniz. Mən hələ də onu 5 ulduzla qiymətləndirirəm, amma lütfən, bu problemi həll edin, bu, məni çox qorxudur.
Mən iki dəfə sındırılmışam, birinci dəfə onu asanlıqla həll etdim, ikinci dəfə öz parolumu və ya istifadəçi adımı belə sıfırlaya bilmirəm, bu ya naməlum xətadır, ya da alt hesabımdır. Çox insanın itirmək istəmədiyi bu proqrama 90-150 dollar xərclədiyimə əminəm. Ya problemimi həll edin, ya da e-poçtlarımı oxuyanda nə edəcəyimi, hətta nə edəcəyimi bilmirəm. Ümumiyyətlə, bu, yaxşı proqramdır və gecikmir, çoxlu keyfiyyətli və yaxşı oyunlar təqdim edir.
D .
Roblox Avanture amo
Super oyun🖕
nəbilim
Ümumiyyətlə, bu, yaxşı oyundur, lakin bəzi sözlərin etiketlənməməsini və ya bulanıqlaşdırılmasını tövsiyə edərdim, məsələn, "<3". Və ya "sevgi", bunların mənası yoxdur. Ancaq bunun xaricində gözəldir.
Əvvəllər oynadığım zaman əla oyun idi. Roblox-u yeniləmək üçün deyirdi, amma tam başa çatdıqdan sonra onu yenilədikdə, yenidən cəhd edin və işləmirsə, onu düzəltməyin bəzi yollarına baxın.
Mən bu oyunu çox sevirəm, son vaxtlar problemlə üzləşmişəm Müəyyən oyunlara qoşulanda avatarım bulanıq olur. Digər vaxtlarda söhbət çox gecikir
Xahiş edirəm səhvləri düzəldə bilərsiniz, çünki bu, həqiqətən, əsəblərimə təsir edir. Bu, avatar geyimini bulanıq edir və mənim xarakterim yaxşı görünmür.
Yeni gozel oyundu online oynamaq olur ve basqalariyla danismaq olar isteseniz yukleyin gozeldi🙂🙃
Çox əla oyundur. Ən çox sevdiyim pet simulator du
Yüklə ROBLOX, ROBLOX APK Android əməliyyat sistemi olan cihazlar üçün hazırlanmış onlayn macəra oyunudur. Oyunda minlərlə trekdən birini
Yaa bunedi men oyuna girmek isteyirem yazir internet sebekenizi yoxlayin internet I'm superdi ama... Bu nece olur?
Bir kopuluy dsyil ne bilmirsen very bad bug
Cox gozel oyundu beyendim
Biraz robuxsuz olsun
Roblox 2.503.338 (arm64-v8a + arm-v7a) (Android 5.0+)
Oyun əladır, oyunu oynayarkən onun hər saniyəsini çox sevirdim, lakin bir neçə gündür oyunda olmadığım üçün oyun məni hesabımdan çıxardı və yenidən uzun müddət girə bilmirəm. Bilmirəm bu səhvdir, yoxsa başqa bir şeydir, amma düzəldilməlidir.
Mən kompüterdə oynayıram və o, mobil telefonda oynadığımı söyləyir, bu, yeniləmə olmasa, hər şeyi qarışdırır. Amma avatarım işləmir, işlər çox yavaş yüklənir, ekranım çox geniş və bezdiricidir. Məsələn, mən davam edəndə, robux, o, digərinin üstünə başqa bir ekran qoyur, amma çox kiçikdir. Çox qarışıq və qarışıqdır? Telefonuma daxil olmaq istəyəndə isə o, məndə pasportum YAZILAN halda səhvdir deyir. VƏ unudulmuş keçidi sınadım və kodu heç vaxt almadım. Böyük problem roblox.
4 ulduz
Çox əyləncəli oyundur internetsiz olsa yaxşı olardı amma deyil nağarax inşallah eləsonidə eliyərsiz.
Dəhşətli bir qarışıqlıq! roblox həqiqətən aşağı düşdü. bir çox səhvlər və lazımsız funksiyalar, məsələn, bəzi növlərə qədər gəzərkən avtomatik tullanma, kameranın sınması, hələ də keçid kilidinin olmaması və daha bir çox lazımlı funksiyalar və silinməsi lazım olan şeylər
Roblox Nuotykių gzc
Roblox çoxlu oyunları olan əyləncəli bir oyundur. Mən bir neçəsini sınadım, amma bəziləri bir az ləngiyir və ya həqiqətən də ləngiyir, amma heç nə yoxdur, bəzilərinə səbirli olmağı öyrənmişəm. buna görə də həqiqətən tövsiyə edirəm, çünki oynaya biləcəyiniz çoxlu oyun var. Gənc və ya yaşlı fərqi yoxdur, kimin qeydiyyatdan keçdiyini!
Bunu yaradanın var yoxunu sülaləsini becərim log in eləmək olmur
Bu çox əyləncəlidir, lakin bəzi oyunlarda roblox teksturasında səhv bir şey var roblox avatarı bulanıqdır və ya oyundan kənardadır və sonra roblox xoş deyil, ona görə də baxsanız, roblox oyunçumuz bunu bəyənərdi, mən kəşf etdim ki, sadəcə mobil olun!
Kamputerə yüklədikdə donamdan istifadə etmək rahatdır həmdə əla oyundur
Zor
Lütfən, bunu düzəldin, doğrulama ekranım görünmür, ona görə də e-poçtla göndərilən doğrulama kodunu yerləşdirə bilmirəm, ona görə də daxil ola bilmirəm və hətta parametrlərdə 2-addımlı doğrulamanı da aktiv etməmişəm. hesabınız Google hesabınıza qoşulduqda avtomatik olaraq 2-addımlı doğrulama qoyacaq? Zəhmət olmasa cavablandırın (mən də mobil telefonda oynayıram)
Robloxdakı tam fikrim odur ki, həddən artıq qiymətləndirilib. Əksər oyunlar həddən artıq qiymətləndirilib, onları həddən artıq çox insan oynayır və gizlədilən və o qədər yaxşı olan bir çox başqa oyunlar var, lakin onu demək olar ki, heç kim oynamır. İnsanlar fırıldaqçılıqla, komandalaşaraq oyunları ədalətsiz hala gətirirlər və başqa bir insan özündən razılaşır. Digər oyun qazanmaq üçün ödənişlidir və çoxlu server kəsilməsi var. Rn oyun ən pis vəziyyətdədir və heç bir şey etməsələr, bu oyun öləcək. Bundan sonra da başqa oyunlar oynayacağam.
Игра тупая я хочу 1000000 робуксов и вабше я хочу 10000000000000000sil вы каждом игре и я потом поставлю 5 звёзд
ROBLOX by Roblox Corporation is a MMO for mobile, in which you can create your own worlds.SUBSCRIBE ...