Post by emovevitab on Feb 20, 2022 8:41:42 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Intl Fashion Dress Up Stylist ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Intl Fashion Dress Up Stylist IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ limitsiz açarları fırıldaq edir ▞▞▞
▞▞▞ Intl Fashion Dress Up Stylist 2022 version ▞▞▞
Mən oyunu bəyənirəm, amma yaxşı işləmək üçün onların təklif etdiyi dörd elementdən birini seçmək lazımdır. Sonra dördündən birini əldə etmək üçün ən azı bir (lakin adətən daha çox) reklam izləməlisiniz. Bəzi reklamlar yaxşı olsa da, başa düşürəm ki, bəziləri olmalıdır, yoxsa oyun pulsuz olmayacaq, lakin bu, həqiqətən oyunu oynamağı çətinləşdirir. Əsasən bir neçə dəqiqəlik oyun oynamaq üçün videolara baxır
🤗 Cooooxx gözəldi demək istəyirəm amaa çox pisss
Ela süper cox gözəl😍👍
Bütün fərdi geyimləri bitirdim, lakin çox oyunçu versiyasını oynamağa cəhd edəndə zəif internet bağlantısı ilə bağlı xəta mesajı alıram, lakin əlaqəm yaxşıdır. Proqramı, telefonumu yenidən başladım və interneti ayırıb yenidən qoşdum, heç bir faydası olmadı. Bu, davam edərkən əyləncəli bir oyun idi.
"BEYNƏLXALQ STYLIST" həyatımda oynadığım ən yaxşı oyundur. Bu oyun çox yaxşı nəzarətə malikdir və onun kolleksiyaları növbəti səviyyədədir. Bir çox seçimə və bir çox səviyyəyə malikdir. Onun 150 normal səviyyəsi və başqaları ilə rəqabət apara biləcəyimiz 100 çətin səviyyə var. Düşünürəm ki, hər hansı bir oyunda 250 səviyyəni çətin tapa bilərsiniz, amma bu oyunda var! Mən bu oyunu çox sevdim və onu quraşdırmaq istəyirsinizsə və bunu oxuyursunuzsa, lütfən, bu oyunu quraşdırın və onu 5 ulduzla qiymətləndirin.
Salam, mən bu oyunu əvvəllər oynamışam və sonra dayandırmışam. Yenidən quraşdırdığım zaman yaxşı deyildi, biz əşyalar alarkən yalnız yaxşı qiymətlər verirdi. Satın almadan da gözəl görünüş yarada bilərik ki, o, nə qədər mal aldığımıza görə deyil, geyimə düzgün qiymət versin.
Əla oyun. Qarderob, ayaqqabı, zərgərlik, pul kisəsi və aksesuarların böyük seçimi, lakin saç düzümü seçimləri məhduddur. 2 oyun profili. Stil Gündəliyi müştərini taymer olmadan xüsusi tədbir üçün bəzəmək məcburiyyətində olduğumuz tək oyunçu profilidir, halbuki stil hadisəsi əlavə sikkə ilə 2 dəqiqəlik taymer ilə iki oyunçunun təsadüfi (dostlarla rəqabət edə bilməyən) qarşılaşmasıdır. qalib üçün bonus. Faydalı bir reklamı izləməklə mükafat sikkələrini ikiqat artırmağı seçə bilərsiniz. Ümid oyunu daha da irəli apara bilər
Guzel oyunsun 😍
Çox pis oyundu heşkimə tefsüy etmirəm👎👎
Çox gözəl oyundur mən buna aşiq oldum 😍
Geyim hazırlayarkən həll etməli olduğumuz çətinlikləri bəyənirəm. Ən çox ulduz toplamaq üçün istifadə etmək istəyəcəyiniz "mükəmməl" deyən yüksək təklif olunan parçalar var, lakin siz yenə də yaradıcılığınızı istifadə edib başqa variantları seçə bilərsiniz. yeni əşyaların kilidini açmaq üçün ya oyundaxili valyuta ilə ödəniş edə və ya 2-3 reklam izləyə bilərsiniz. Əla oyun və təsadüfi oyun üçün yaxşıdır!
Mən bunu daha yüksək qiymətləndirmək istəyirəm, lakin onun yaradıcılıq nöqtələri yoxdur. Yalnız 100 problemi göstərir və əksəriyyəti çox təkrarlanır. Mən yeni bir şey görmək istərdim, məsələn, qanadlı fantaziya meydançası və ya başqa bir şey. Mən həmçinin böyük ölçülü model üçün daha çox seçim istərdim, ola bilsin ki, bəziləri əslində bədəni yaltaqlayan və ya pis parik kimi görünməyən saçlar olsun.
Yaxşı oyun, zövq alın. Gündəliyi tamamladım, lakin 96-cı səviyyədə qaldım. Səviyyə 96-nı tamamladıqdan sonra NEXT düyməsini sıxdım və növbəti çağırışa girməyi bacardım. amma yenidən oynamağa cəhd edəndə son səviyyəmi yeniləmir. Sadəcə olaraq 96 səviyyəsində ilişib qaldı. niyə?
🥰👍🏻1sözlə əla
Əyləncəli oyun, lakin android üçün inanılmaz dərəcədə səhvdir. Modellərin bədənləri və üzləri, eləcə də fonları qaralmışdır. Reklamlar nadir hallarda düzgün oynayır və oyunu gecikdirir. Bəzi elementlər üzərinə kliklədiyiniz zaman modelə göstəriləndən fərqli element qoyur. Bu problemləri həll edən yeniləmələri gözləyirik.
Etmək əyləncəlidir. Onların görünməsini istədiyiniz şəkildə stil edin
Bu kiz lari cok guzel yapiyorum 🤩💋💝💙
Tagaistilo Ng Fashion Istudyo Role Playing uwn
Zəhmət olmasa, daha çox saç düzümü və saç rəngi istəyirəm..
Bir növ pis oyundu çünki paltar üçün əlavəyə baxanda 👗 birdən çox reklamı bəyənməlisən paltarın reklamına baxmaq istədim amma qazandığın pulu xərcləmədən istəyirsənsə 7 reklam idi amma dəbli insanlar üçün əla oyundan başqa mən bu oyuna pərəstiş edirəm 🎮
Intl Fashion Dress Up Stylist Szerepjátékok okyv
Çox gözəl bir oyundur bu oyunu çox xoşlayıram♥️🇦🇿🇦🇿
นักออกแบบแฟชั่นนานาชาติ RPG mrge
Mən bu oyunu sevirəm, bu oyunu sevirəm, dizayn etməyi sevən insanlar üçün çox əyləncəlidir, hətta cansıxıcı olsa belə. Mən ona 5 ulduz verərdim, amma geyimlər, ayaqqabılar və aksesuarlar çox bahadır, bir yaraşıqlı bobby pin 2000 dollara bənzəyir, amma düşünürəm ki, oyunda pul qazanmaq çox asandır. Bu oyunu mütləq yükləyin #sooofun!
Wow mən bunu gözəl sevirəm Mən paltar dəyişmə oyununu sevirəm həmişə qızlar paltar dəyişdirməyi sevirlər bu daha bir geri şəkil və səviyyədir və mən ⭐⭐⭐⭐⭐ verirəm.
Çox yaxşı oyundur mən bu oyundan çox zövq alıram
Çox gözəl oyundur
Super ama tez tez donur ve internetle💗.
Əlaaaa🥰🥰🥰
Ela👍qeşeng makyajları sacları var
Mən sizin oyunlarınızı çox sevirdim, amma mənə elə gəlirdi ki, mən hər dəfə oyun dayanacaq və yenidən başlamalı olacaqdım. Dünən gecə saydım, eyni avatarda 7 dəfədən çox başladım. Nəhayət, dovşanı geyindirdim və görünüşümü təqdim etməyə çalışdım, oyun dayandı. Bu heç bir oyunda mənim başıma gəlməyib. Ona görə də silməkdən başqa çarəm yoxdur. Toy oyununda da eyni şey oldu. Mən çox nifrət etdim, çünki oyunlarınız həqiqətən əyləncəli və gözəl idi. Ümid edirəm ki, bu düzələcək. Çox sağ ol...
Çox pisdi bizimç heyimler var
Hungry Shark Evolution Arkadne igre ocm
Oynamaq həqiqətən əyləncəlidir. Bəli, doza əlavələri var, lakin gözləməyə dəyər.
Bilmirem hele nece oyundur
Salam 👋 Bu oyun heyrətamizdir! Mən qız kimi bir qız deyiləm, amma bu oyun, heyrətamizdir! Bəzən oyuna aludə olduğum üçün onu silmək istəyirəm, diqqətinizi cəlb edir!
Bu oyunla bağlı təcrübəm heyrətamizdir, sakitləşdiricidir. Qarışıq emosiyalar keçirəndə, amma ümid edirəm ki, bu oyun yenilənəndə mən ölkələri seçə bilərəm, hətta dostlarımla və ya hər kəslə əlaqə saxlaya bilərəm, çünki bu, Beynəlxalq Moda adlanır, çünki bu, Beynəlxalq Moda adlanır. və mümkünsə, faktiki ppl-yə meydan oxuduğumu bilirəm... Ümid edirəm ki, bunu oxumaq üçün vaxtınızı ayırıb bəzi yeniləmələr edəcəksiniz 😇Ur belə hamarlaşdırıcı N zehni rahatlaşdıran oyun etmək üçün kifayət qədər ağıllı olduğundan.
İlk başladığım zaman çox əyləncəli idi. Demək olar ki, hər şey pula başa gəlir, 10 dollar ödəməyincə sizə vermirlər.
👌
😍❤️
Güzell amma ben bir tekk profili anlamadim
Penata Busana Internasional RPG nudb
Gözəldir gözəldir və siz öz modelinizi istədiyiniz rəngdə dəri rəngində edə bilərsiniz mən demək istəyirəm ki, bu gözəldir və onlara istədiyiniz paltarı verə bilərsiniz mini makiyaj ayaqqabıları gödəkçələr vay bu sadəcə gözəl oyundur mən nə deyəcəyimi bilmirəm gözəl oyun
👍👍👍👍👍👍
Oyunu sevirəm, çünki gözəl geyimləri və görünüşü var
Guzel oyun dur 💚💛💜❤💙
Super oyndur 👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍
Baddd
Cook beyendim bu oyunu gebellikle hic oyunlar haqqindan yazmam amma bu oyunu cok sevdim
Mən bu oyunu çox sevirəm, o, mənə moda haqqında çox şey öyrətdi və mən onu sevirəm 😍😍😍❤